Två nya styrelsemedlemmar till Picsmart

Max Alfthan och Mats Liedholm trädde vid årsskiftet in som nya styrelsemedlemmar i e-handelsplattformen Picsmart. Båda har lång erfarenhet inom byggande av varumärken, kommunikation och organisationer.

Picsmart erbjuder plock- och fossilfri leverans av matvaror från lokala butiker i Stockholm direkt hem till kundens dörr. I början av januari ställde de även in siktet på Göteborg och Örebro, med planer på andra nordiska länder.

Picsmart shopper (vänster), Mats Liedholm (upp till höger), Max Alfthan (ner till höger). Foto Picsmart

Vid årsskiftet tog Max Alfthan och Mats Liedholm plats i bolagets styrelse som nya styrelsemedlemmar. Båda har gedigen erfarenhet från flera chefstjänster och styrelseuppdrag.

Max Alfthan är vd för Finnforel och har tidigare erfarenhet som vice vd och senior rådgivare inom marknadsföring och kommunikation på Kone. Han har också varit strategichef på Fiskars.

Mats Liedholm är vd på Fazer Sverige och har tidigare erfarenhet som styrelseledamot för DLF Service och Cancerfonden, SVP marketing på Ica, vd för Valora Trade och marknadschef på Spendrups.

– Vi är väldigt glada att stärka upp vår redan kompetenta styrelse. Max och Mats kommer bidra med en gedigen erfarenhet från arbete med varumärken som Ica, Fiskars, Kone och Spendrups. Picsmart är ett bolag som växer kraftigt och att då ha en aktivt arbetande styrelse med erfarenhet som tillsammans täcker alla våra viktiga områden är ovärderligt, kommenterar Christopher Heybroek, vd för Picsmart.