Boozt bemannar med Tranpenad

Bemanning- och driftpartnerföretaget Tranpenad har slutit samarbetsavtal med e-handelsjätten Boozt för bemanningstjänster. Boozt växte med 31 procent 2020 och har nyligen investerat i utökad automation.

Bemanningsbolaget Tranpenad har haft en aggressiv tillväxtstrategi sedan starten 1999 och finns idag på sex orter runt om i landet. 2018 slog man upp dörrarna till bemanningskontoret i Helsingborg och tog då klivet in på den skånska marknaden. Nu anlitas bolaget av växande e-handlaren Boozt med drygt 77 000 kvm, allt mer automatiserad logistikyta i Ängelholm, som kommer växa när man även tar över Dreamlogistics lager.

– Jag är oerhört glad över att ha ingått partnerskap med en så stor e-handelsaktör som Boozt och att få vara med under deras tillväxtresa. Ett av våra mål är att bli Sveriges ledande bemanningsleverantör inom e-handel och då är det här ett stort kliv på vägen, kommenterar Tomas Hulth, vd på Tranpenad.

Som bemanningsföretag arbetar Tranpenad i nära samarbete med e-handeln och de är i dagsläget med och bemannar flera av Sveriges största varumärken inom e-handel. Bland dessa finns nu Boozt – en allt större spelare på e-handelsplanen med en tillväxt på hela 31 procent jämfört med i fjol.

–  Vi valde Tranpenad då de har en lång erfarenhet inom branschen och har kommit att bli en stark lokal aktör i regionen, kommenterar Lars Lindgaard, Cheif Supply Chain Officer på Boozt, i ett pressmeddelande.

Avtalet blev färdigt i dagarna och flera nya medarbetare har redan klivit på sina första arbetspass i Boozt’s toppmoderna lager i Ängelholm. Precis i tid för årets största shoppinghögtid.

– Med Black Friday och julhandeln runt hörnet har vi redan flera duktiga medarbetare på plats och redo att leverera, säger Andreas Ceder, kontorschef på Tranpenads bemanningskontor i Helsingborg.

Av Klara Eriksson