Elisabeth Lönne ny chef för Stena Lines två Danmarkslinjer

Elisabeth Lönne tar över rodret för Stena Lines två Danmarkslinjer mellan Göteborg-Fredrikshamn och Halmstad-Grenå.

Elisabeth Lönne återvänder däremed till Göteborg där hon inledde sin karriär på Stena Line redan 2003. Sedan dess har hon haft flera ledande positioner inom försäljning, marknadsföring och service både i Sverige och utomlands. Senast kommer hon från rollen som ansvarig för passagerartrafiken på en av rederiets största regioner, Nordsjön.

– Det är en speciell och allvarlig tid, med en pandemi som påverkar oss alla på ett eller annat sätt. Stena Line är och fortsätter vara en viktig del av infrastrukturen mellan Sverige och Danmark och under detta året när passagerartrafiken drabbats hårt, har vi mer än någonsin fokuserat på att hålla godstrafiken och varuförsörjningen igång mellan våra två länder, kommenterar Elisabeth Lönne som tog över ansvaret för Stena Lines två Danmarkslinjer den 1 oktober från Johan Edelman som nu ansvarar för Stena Lines två expansiva linjer till och från Lettland.                                        

– Elisabeth har en vinnande kombination av rätt erfarenhet och personlighet för att fortsätta arbetet med att utveckla våra linjer mellan Sverige och Danmark. Hon har alla förutsättningar för att lyckas och vi är mycket glada över att ha henne ombord på vår fortsatta tillväxtresa på både frakt- och passagerartransporter över Kattegatt, kommenterar Markus Lindbom, kommersiell chef på Stena Line.