Newsec hyr ut Logisteas fastigheter i Vaggeryd

Logistea (tidigare Odd Molly) har inlett ett samarbete om uthyrning avseende Vaggeryd Logistikpark med Newsec. Logistea utvecklar 13 500 kvm i Vaggeryd, och planerar att utveckla drygt 150 000 kvm.

Logistea har inlett ett samarbete om uthyrning avseende Vaggeryd Logistikpark, markytor som förvärvats under 2020 och 2021. med Newsec. Logistikparken utgörs av 380 000 kvadratmeter plant markområde invid E4:an och består idag av två befintliga förvaltningsfastigheter samt obebyggd projektmark. Samlad utvecklingsbar och uthyrningsbar yta uppgår till minst 150 000 – 180 000 kvadratmeter, varav cirka 13 500 kvadratmeter är under utveckling och bedöms vara färdigställt under inledningen av 2022.

– Vaggeryd Logistikparks unika skylt- och logistikläge möjliggör för lokala, nationella och internationella företag att etablera sin verksamhet i nyproducerade och specialanpassade lokaler med förberedda elanslutningar som uppfyller moderna logistik- och industriaktörers mycket högt ställda energikrav. Vårt samarbete avseende uthyrning av Logistikparkens lokaler är centralt för vår ambition att skapa ett logistiknav i världsklass, säger Tobias Lövstedt, COO Logistea, i ett pressmeddelande.

Logisteas fastighetsportfölj uppgår till cirka 165 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta i logistiknav i södra och mellersta Sverige.