Robert Jones till CBRE

Fastighetsrådgivaren CBRE har rekryterat Robert Jones som Associate Director till affärsområdet Industrial & Logistics. Robert kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat i ca 4 år och senaste året fokuserat helt på industri och logistikfastigheter.  

Robert Jones
Robert Jones. Foto CBRE

Affärsområdet Industrial & Logistics inom CBRE har haft en stark utveckling senaste åren och 2022 var ett rekordår. CBRE fortsätter tillväxtresan i Sverige och förstärker affärsområdet för att tillgodose kundbehoven ännu bättre.

– Vi och våra kunder ser stor potential i Stockholm och Mälardalsregionen framöver så det är logiskt att vi stärker upp där. Robert passar perfekt in i teamet och vi ser fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans, kommenterar Christoffer Nord, Head of Industrial & Logistics på CBRE.

– Jag har arbetat i branschen några år och sedan en tid tillbaka fokuserat helt på industri- och logistikfastigheter. Det är en het marknad och jag ser verkligen fram emot att jobba i teamet och hjälpa till att hitta bra lösningar till våra kunder, kommenterar Robert Jones.