SLP fyller logistikfastighet i Malmö

Logistikfastighetsbolaget Swedish Logistic Property (SLP) förvärvade logistikfastigheten på gamla Bulltofta flygplats i våras. Nu tecknar de ett femårigt hyresavtal med Printhuset gällande 1 200 kvm, därmed är hela fastigheten uthyrd.

I mars 2021 förvärvade SLP fastigheten Flygstationen i Malmö, belägen på den gamla flygplatsen i Bulltofta. Fastigheten har en total yta om ca 9 000 kvm och hade vid förvärvstillfället vakanta ytor om nästan 60 procent.

Nu har de tecknat ett femårigt hyresavtal med tryckföretaget Printhuset om 1 200 kvm och har sedan tidigare ett tioårigt avtal med finska bilhandlaren Kamux om ytterligare 4 000 kvm. Båda hyresgästerna flyttar in i lokalerna under sommaren 2022. Därmed är fastigheten fullt uthyrd.

– Vi såg stor potential när vi förvärvade den aktuella fastigheten och var trygga i att vi skulle kunna fylla de stora vakanser som fastigheten drogs med. Vårt gedigna uthyrningsarbete har på kort tid gett resultat och vi är glada över att nu kunna konstatera att fastigheten är fullt uthyrd till stabila hyresgäster, kommenterar Peter Strand, vd för SLP.