Julia Larsson till Early Bird – rekryterar från Apotea

MTDs pakettjänst Early Bird rekryterar Julia Larsson från Apotea för att jobba med affärsutveckling. “Eftersom jag arbetat nära Early Bird tidigare så har jag relationer med många på plats redan, och det är en av anledningarna till att jag valde Early Bird- att det finns lika inspirerande personer där som hos Apotea” kommenterar hon jobbytet.

– Vi är otroligt stolta och glada över att Julia Larsson valt att bli en del av Early Bird-familjen. I den takt som Early Bird växer ser vi ständigt över vår organisation. Detta är en drömrekrytering, kommenterar Pelle Lönn, vd för MTD/Early Bird – som Dagens Logistik nyligen intervjuat i samband med att han klev på som vd för MTD.

I sin nya roll på last mile-aktören kommer Julia Larsson framförallt arbeta med affärsutveckling men även ha ett visst försäljningsansvar. På Apotea arbetade hon inom affärsutveckling och ansvarade för fraktlösningar.

– Jag har haft förmånen att lära mig så otroligt mycket på Apotea med den kompetens och det driv som funnits nära mig, nu ser jag fram emot att få lära mig mer i en annan miljö på Early Bird. Eftersom jag arbetat nära Early Bird tidigare så har jag relationer med många på plats redan, och det är en av anledningarna till att jag valde Early Bird- att det finns lika inspirerande personer där som hos Apotea, säger Julia Larsson i ett pressmeddelande.

Early Bird tror att hennes erfarenhet och breda kompetens inom e-handelsvärlden ska bidra till nya möjligheter. Hon kliver in i sin nya roll i början av april.