Scanlog öppnar kontor i Skellefteå

Svenska speditören Scandinavian Logistics Partners (Scanlog) expanderar i norra Sverige med ett nytt försäljningskontor i Skellefteå. Kontoret kommer ledas av Lars Widelund som har bakgrund från Skellefteå Hamn.

Lars Widelund ansvarar för det nya kontoret.

Det nya kontoret i Skellefteå blir Scanlogs fjärde kontor i Sverige och det första utanför de tre storstadsregionerna. I augusti öppnade de även ett kontor i Norge, på Gardemoen utanför Oslo.

Lars Widelund kom till Scanlog i september till rollen som Senior Business Development Officer från Skellefteå Hamn, där han varit hamnchef. Han blir ansvarig för det nya kontoret som finns på Åkarnas hus i Skellefteå.

– Inte minst pandemin och följdverkningarna av oroligheterna i både vår närhet och i världen generellt har visat att de globala försörjningskedjorna är sårbara. Att befinna sig i den geografiska utkanten av Europa gör utmaningarna ännu större. Betydelsen av en kreativ och ansvarsfull logistikpartner kan därför inte överskattas och jag ser verkligen fram emot att göra något som nu på riktigt kan skapa mervärde för det regionala näringslivet, kommenterar Lars Widelund, ansvarig för det nya kontoret i Skellefteå.